Boekenplank

Master Your Mindset

Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Is er iets wat je wilt veranderen aan je dagelijks bestaan? En wat zou je écht willen in je privéleven, 

in je relatie, met je gezondheid, zakelijk en financieel? 

Op een toegankelijke manier beschrijft Michael Pilarczyk een bewezen filosofie voor een gelukkig en succesvol bestaan. Master Your Mindset is een praktisch boek over inzicht, zingeving en bewustzijn. Doorbreek belemmerende gedachten en emotionele blokkades. 

Leer je eigen denkwijze te begrijpen en effectief te veranderen om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Ontdek je mogelijkheden, haal het beste uit jezelf en maak je dromen waar. Leef je mooist leven

Think and Grow Rich

Dit is de nieuwe Think and Grow Rich. Het boek werd in 1937 voor het eerst uitgegeven en is sindsdien meer dan 100 miljoen keer verkocht. Het stond aan de basis van talloze successen en bevat een formule die zichzelf blijft bewijzen in de praktijk. 

De principes zijn gebaseerd op universele wetten die altijd zullen gelden. 

Een rijk leven ontstaat niet zomaar. Je moet zélf de weg naar rijkdom bewandelen en die weg moet je eerst zelf aanleggen. Think and Grow Rich legt de principes uit waarmee je zo'n rijk en succesvol leven voor jezelf kan creëren. 

Deze nieuwe bewerking geeft je inzichten en wijsheden van ontschatbare waarde. Nu herschreven op een toegankelijke manier die iedereen kan begrijpen. Bestudeer de principes en ontdek de denkwijze die je leven zal veranderen. 

Je Bent Zoals Je Denkt

Je Bent Zoals Je Denkt legt uit hoe je gedachten je dagelijkse realiteit creëren. Zoals je denkt, zo zal je zijn en zo zal je leven zich vormen. Door je eigen denkwijze beter te begrijpen zal je in staat zijn meer te leven zoals jij dat graag wilt. 

Dit boek is geïnspireerd door twee klassiekers: As A Man Thinketh van James Allen (1903) en The Science of Getting Rich van Wallace D. Wattles (1910), aangevuld met eigen visies en inzichten van Michael Pilarczyk. 

Maar het belangrijkste waar dit boek over gaat is: leven in verbinding met De Bron. 

"Er is iets wat ons in leven houdt. Iets wat ons laat ademen, wat ons hart laat kloppen. Iets wat de natuur laat groeien, wat de zon doet opkomen. Dat iets, het iets met vele namen, daarover gaat dit boek"

Rijke pa Arme pa

Het nummer 1 boek aller tijden over persoonlijke financiële ontwikkeling...

  • Ontkracht de mythe dat je een hoog inkomen moet hebben om rijk te kunnen worden - vooral in een wereld waar de technologie, robots en een wereldeconomie de regels veranderen. 
  • Leert je waarom het verkrijgen en opbouwen van activa belangrijker voor je toekomst zou kunnen zijn dan een hoog salaris - en over de belastingvoordelen die investeerders en ondernemers genieten. 
  • Betwist de overtuiging dat je huis tot de activa behoort - waar miljoenen mensen achter kwamen toen de huizenmarkt instortte en het fiasco van de rommelhypotheken hen trof. 
  • Herinnert ons eraan dat we niet op het schoolonderwijs kunnen vertrouwen om onze kinderen over geld te leren - en waarom deze cruciale vaardigheid in ons leven momenteel belangrijker is dan ooit tevoren. 
  • Legt uit wat je je kinderen over geld moeten leren - zodat ze op de uitdagingen en kansen van de huidige wereld voorbereid zijn en het rijke leven kunnen genieten dat ze verdienen. 

Waarom de rijken 

alsmaar rijker worden

Wat heeft school je over geld geleerd? Dit boek gaat over wat school je niet heeft geleerd. 

Waarom spaarders verliezers zijn: 

  • Er was eens een tijd dat spaarders winnaars waren. 
  • Er was eens een tijd dat een spaarder kon sparen en daarmee rijk mee kon worden. 
  • Tegenwoordig zijn spaarders verliezers.  


Waarom de rijken alsmaar rijker worden gaat over echt financieel onderricht en niet over het sprookje van: "Ga naar school, vind een baan, spaar geld, koop een huis, los je schulden af en investeer voor de lange termijn in aandelen."

Dit boek is de masteropleiding van Rijke pa Arme pa. Als je opzoek bent naar nieuwe ideeën over hoe je in de toekomst in voorspoed kunt overleven, dan is dit een boek voor jou.

Elon Musk

Het verhaal van de opvallendste en meest gedreven ondernemer van dit moment, geschreven met exclusieve toegang tot Musk, zijn familie en vrienden.


Elon Musk weet, als een van de weinige ondernemers in de geschiedenis, een onstuitbare drive te combineren met een uniek toekomstbeeld. Hij is een eigentijdse mix van Thomas Edison, Henry Ford, Howard Hughes en Steve Jobs. Met zijn bedrijven PayPal, Tesla Motors, SpaceX en Solar City verandert hij bedrijfstakken en de wereld door op het allerhoogste niveau te innoveren. Musk steekt als zijn energie en geld in het uitvinden van een toekomst die zo rijk en verstrekkend is als een sciencefictionverhaal. 

In Elon Musk: Hoe de topman van SpaceX en Tesla onze toekomst vormgeeft biedt journalist Ashlee Vance voor het eerst een inkijkje in het buitengewone leven van de meest gedurfde ondernemer van Silicon Valley. Geschreven met exclusieve toegang tot Musk, zijn familie en vrienden, volgt het boek zijn reis tot nu toe: van een ruwe opvoeding in Zuid-Afrika tot aan de top van de internationale zakenwereld. Musk valt op door zijn dynamiek en visie in een wereld waar bedrijven vooral zekerheid zoeken. Hij gaat de concurrentie aan en veroorzaakt een revolutie in drie verschillende bedrijfstakken en laat daarmee zien dat ware ambitie en inventiviteit nog steeds het verschil kunnen maken.