Start je online Marketing Bureau

Je kan nu dé gratis training volgen!

FSMB Masterclass

Een online Marketing Bureau opzetten of met een dure naam: Full Service Marketing Bureau (FSMB). 

Je gaat bedrijven helpen met hun website, sociale media en online advertenties via Google, Facebook en... inderdaad als jij je wilt onderscheiden ook voor Instagram, Tiktok of YouTube. 

Ook nog in 2023?

Nu in december zeker waardevol, maar volgend jaar, 2023 zullen bedrijven dit zeker gaan nodig krijgen om meer omzet te draaien. Als JIJ dan dé persoon bent die met de juiste tools een bedrijf kan helpen met website, sociale media en online advertenties ga je binnen lopen! 


Eerst gratis de FSMB Masterclass volgen van Hidde Vogt en Youri Roks? Dat kan zeker via onderstaande button!

'Snel rijk worden programma?'

STOP, dit is géén 'snel rijk worden programma'. Dus voor alle mensen die snel rijk willen worden of denken om even een (online) onderneming op te bouwen kunnen per direct weggaan, want dit is NIET MOGELIJK!

Ik geloof dat een persoon heel veel kan bereiken, dat je echt honderden, duizenden en zelfs tienduizenden euro's per maand kan omzetten met een bedrijf, maar dan moet je wel offers brengen, hard werken en er 100% voor willen vechten. 

JIJ kan 7 trainingen gaan volgen die allemaal rond de 1.200,- euro kosten, maar wat heeft dat voor zin als je niet met één van die trainingen aan de slag gaat? 

Koop gewoon 1 training en geef die training 3 maanden alle aandacht, schrijf mee, voer de opdrachten uit en ga nog meer informatie zoeken op internet, bekijk video's, luister podcasts en zorg dat jij de beste wordt in de markt! 

Als jij dit gaat doen ben ik ervan overtuigd dat jij succesvol gaat worden op het internet. En als ik succesvol kan worden op internet, dan kan jij het ook. 

Duidelijke video's. Je kan je eigen tempo bepalen met het kijken van de video's en het starten van je bedrijf, dit werkt erg fijn. 

Maurits Vonk - Trustpilot 10 dec. 2022

In de GRATIS Masterclass leer je:

Zonder kennis...

Hoe jij zonder kennis of ervaring met 0,- euro een eigen internetbedrijf kunt opstarten.

Klanten vinden...

Hoe jij klanten kunt vinden die jou 1000,- euro per klant per maand betalen

30 minuten per dag...

Hoe jij met 30 minuten per dag een succesvol online Marketing Bureau kunt runnen (dit kan zelfs naast je baan of studie)

Jouw eerste 1000,- euro...

Hoe jij jouw eerste 1000,- euro klant kunt binnenhalen... (dit leggen Hudde en Youri in de GRATIS Masterclass uit)
BEGINNEN MET ONDERNEMEN IN 2022 - FSMB PODCAST S01E01
BEGINNEN MET ONDERNEMEN IN 2022 - FSMB PODCAST S01E01
HOEVEEL GELD KUN JE VERDIENEN MET EEN ONLINE AGENCY? - FSMB PODCAST S01E02
HOEVEEL GELD KUN JE VERDIENEN MET EEN ONLINE AGENCY? - FSMB PODCAST S01E02

Een greep uit de ervaringen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Eerst onduidelijk, maar later weggenomen
Ik ben nu 18 jaar en voor mij was het met bedrijven werken nieuw en onduidelijk hoe het in zijn werk gaat. Na de eerste lessen was dat eigenlijk al weg. Je krijgt een lessen reeks waarbij alles duidelijk uitgelegd wordt, je kan de filmpjes ook terug kijken als je wilt. Ik heb een eigen coach waar altijd vragen aan kan stellen en een groep met studenten en de coaches waar we elkaar in helpen. Ik ga nu bedrijven benaderen en zij helpen daar ook bij met oefenen voor de gesprekken. Zeker de moeite en het geld waard ook al heb je geen ervaring en kennis. Thijs Ronk - Trustpilot 14 okt. 2022
Ms. Nameless
Add Your Stars
Ik heb de vrijheid die ik altijd al had gewild
Ik ben in april 2022 begonnen met de cursus en ik had nooit durven dromen waar ik nu sta. Ik heb meerdere klanten en misschien wel het allerbelangrijkste: ik heb de vrijheid die ik altijd al had gewild. De cursus heeft me dus niet alleen financieel maar ook in het dagelijks leven veel vrijheid gegeven. Ook wordt ik super goed geholpen door mijn persoonlijke coach Bob, die ik altijd kan berichten of via een call kan vragen om hulp. Wil jij ook meer vrijheid in je dagelijks leven? Dan is dit zeker een aanrader! Jesse Pruis - Trustpilot 5 okt. 2022
Ms. Nameless
Add Your Stars
De beste opleiding ooit is die je maar kunt doen
Geweldige cursus waarin goed wordt uitgelegd stapje voor stapje hoe je je eigen agency start. Goede les materiaal, en een super leuke community om samen te werken. FSMB kan ik iedereen aanraden te doen die zijn of haar eigen agency wilt starten. Ik kan zeggen dat dit de beste opleiding ooit is die je maar kunt doen. Andre Ondaatje - Trustpilot 18 mei 2022
Ms. Nameless
Add Your Stars

Meld je nu direct aan voor de GRATIS Masterclass