Hoeveel verdient een vuilnisman?

Vuilnisman als beroep, zou jij ervoor schamen of zal je de uitdaging aangaan? Waar er vroeger nog een smet op lag, de onderkant van de samenleving, is het vandaag de dag een prima baan. 

Want wat verdient een vuilnisman nou en is het nou zo erg als het lijkt? In dit artikel lees je alles over hét werk- en inkomen van een vuilnisman! 

Wat verdient een vuilnisman? 

Anno 2023 verdient een vuilnisman zo tussen de € 1.650,- en € 2.700,- netto per maand, voor een 40 urige werkweek. Dit is afhankelijk van leeftijd en welke diploma’s en/of certificaten jij hebt. 

Een voordeel kan zijn dat jij je vrachtwagenrijbewijs al hebt behaald waardoor je meer zal verdienen. Ook een heftruck certificaat zal meespelen hoeveel jij per maand gaat verdienen. 

Naast je nettoloon kan je ook nog overuren betaald krijgen, natuurlijk gaat dit in overleg, maar na wat onderzoek kan dit nog best leuk oplopen en kan jij op je nettoloon prima nog € 300,- tot € 500,- per maand erbij verdienen. 

Al met al kan je zeggen dat een vuilnisman niet zoveel verdient als Elon Musk of Mark Rutte, maar wel een prima salaris heeft waar hij of zij mee kan thuis komen. 

Hard werken als vuilnisman?

Als je een vuilnisauto door de straat ziet rijden en de mannen of vrouwen bezig ziet lijkt het alsof het heel hard werken is en daar heb je ook gelijk in. 

Het beroep is fysiek best zwaar en je moet wel wat aankunnen, zeker omdat je ook met elk weer type buiten bezig bent. Een zonnetje is heerlijk, maar in de winter met -5 graden wordt het een iets ander verhaal. 

Jij bent vast ook wel eens wakker geworden van een vuilnisauto door je straat… dus terwijl jij lag te slapen waren zij al opgestaan, dus een vuilnisman moet ook vroeg uit de veren. Rond de klok van 06:00 start je werkdag. Zoals het bekende spreekwoord zegt; 


‘de morgenstond heeft goud in de mond’

Conclusie

Het beroep vuilnisman (of vrouw😉) is de afgelopen jaren positiever in de smaak gevallen. Niet meer zoals vroeger, het is naar mijn idee dan ook een volwaardig beroep, want wat moet je zonder vuilnisman beginnen? 

Het salaris is prima in orde en na wat opleidingen of certificaten kan je al redelijk snel een stuk meer geld verdienen, dus actie erop. 

Dat je van hard werken moet houden is wel een feit! Het is vroeg opstaan en fysiek hard werken wat voor weer het ook is. 

Ik zou zeggen succes of kijk nog even verder rond naar andere beroepen. 

Start met online geld verdienen

De laatste jaren is het internet enorm hard gegaan en is nu niet meer weg te denken uit de maatschappij. Ook jij besteld vast het één en ander op internet en surft elke dag verschillende websites af. 

Hoe gaaf zou het zijn als jij ook eens geld kan verdienen met internet. Geld verdienen terwijl je slaapt of aan het sporten bent. Natuurlijk heb je van te voren al gewerkt en zaken opgezet, maar het internet zelf slaapt nooit en is altijd in beweging. 

Zelf heb ik meerdere online ondernemingen en ook ik heb ervaren dat je geld kan verdienen terwijl je niet aan het werk bent. 

Natuurlijk is het hard werken, je moet er zeker wat voordoen, dus geloof niet in sprookjes als mensen vertellen dat jij binnen 1 maand miljonair kan worden. 

Dat je heel veel geld kan verdienen met internet is een feit en dat je miljonair kan worden door het internet is ook een feit en ik ben hard op weg. 

Gelukkig hoeft niet iedereen miljonair te worden, maar het is wel fijn als jij over voldoende geld beschikt en je niet meer hoeft na te denken wat je koopt, het kan gewoon, er is genoeg. 

Bekijk hier eens de mogelijkheden om online geld te verdienen en ontdek of het iets voor jou is. Wat heb je te verliezen? 

Over de schrijver
Ik wil mensen laten zien dat je daadwerkelijk geld kan verdienen op het internet en dat je ondernemen moet proberen. Fouten maken mag en hier moet je van leren. Ontdek het liefst op jonge leeftijd het ondernemers-leven en wees een voorbeeld, een inspiratiebron en ga vooral je dromen en doelen achterna. Er kan ontzettend veel als jij er voor wilt gaan, doe daar je voordeel mee!
Reactie plaatsen