Internet Succes Gids review, hét eerlijke verhaal
02 juni 2023 

Internet Succes Gids review, hét eerlijke verhaal

Er is zo ontzettend veel te vinden over Internet Succes Gids dat je bijna overspannen raakt! Oké, overdrijven is ook een vak...   maar er is oprecht veel over te vinden. 

Door al die verhalen, positief, negatief of gewoon hele pagina’s vol schrijven maar geen mening geven raakt je brein zeker overprikkeld, dus tijd voor hét echte verhaal! 

Zelf heb ik de cursus van Jacko Meijaard bekeken én ook het traject 10k per maand gevolgd, daarnaast heb ik uitgebreid onderzoek gedaan op internet. 

Van mij hoor je mijn eerlijke mening, zowel positief, negatief als opbouwend zodat iedereen duidelijk geïnformeerd wordt.  

Allereerst achtergrond informatie over Internet Succes Gids 

Als je naar Internetsuccesgids.nl gaat zie je in één oogopslag dat het om geld gaat. Daar draait in eerste instantie de website ook om. Hoe verdient Jacko Meijaard, dit is de eigenaar van de website, 7.500,- euro per maand, wat is zijn methode? 

Als je verder scrolt kom je tegen dat het om affiliate marketing gaat, het verdienmodel wat Jacko Meijaard zelf gebruikt en ook aan andere onderwijst. 

Scrol je nog wat verder zie je de (6) stappen wat jij gaat ontdekken als jij de methode van Jacko gebruikt. Natuurlijk kan je hier al uit opmaken dat misschien niet alles gelijk realistisch is, tijden zijn veranderd, maar het is zeker mogelijk. 

Er verdienen tientallen jonge mensen geld via affiliate marketing, Bol.com, Tiktok en andere kanalen of verdienmodellen, dus het is zeker mogelijk, maar niet gelijk, je moet er wel wat voordoen. 

Als je op één van de buttons klikt ga je naar de ‘presentatie’ pagina van de cursus van Jacko Meijaard. Hier biedt Jacko zijn 7.500,- per maand methode aan. 

Marketingtechnisch zit de pagina goed in elkaar en wordt jij zoveel mogelijk verleidt om het product te kopen wat voor de eigenaar ook de bedoeling is. Zo werkt marketing overal, dus niet alleen hier. 

De welkomstaanbieding met een tijdslot zorgt er nog meer voor dat jij tot aankoop overgaat al is dit ook een marketingtruc want de cursus staat al heel lang op 47,- euro, dus je kan er langer over nadenken mocht je dat willen. 

De Internet Succes Gids blog 

Naast die twee belangrijke pagina’s heb je ook de blogpagina van internet succes gids. Met de ruim 600+ blogartikelen kan je internet succes gids best als een grote jongen rekenen, lang niet elke website telt zoveel blogartikelen. 

Als je Jacko al wat langer volgt weet je dat hij content, blogartikelen dus, heel belangrijk vindt, vooral organische content. Dus blogartikelen of video’s die jezelf schrijft of laat schrijven en die automatisch hoger komen in Google, je betaald er dus niks voor. 

In de eerste jaren van Jacko’s affiliate marketing carrière heeft hij vele uren besteedt aan het schrijven van goede blogartikelen, want dit kost echt wel even tijd. 

Websiteverkeer van internetsuccesgids.nl

In de afbeelding hieronder zie je dat internet succes gids maandelijks ruim 16.000 bezoekers heeft. Jacko heeft dus veel moeite gestoken om ‘gratis’ in Google gevonden te worden waar je zeker respect voor mag hebben omdat dit wel wat moeite kost. 

De Internet Succes Gids podcast 

Ook al is de podcast-pagina niet meer up-to-date, Jacko maakt nog regelmatig een podcast die sowieso te beluisteren is via Spotify. In de ruim 200+ podcasts verteld Jacko veel over affiliate marketing, algemeen ondernemen, mindset, alledaagse zaken en gaat in gesprek met andere mensen. 

De laatste tijd neemt Jacko een podcast op genaamd; Marketalk. Dit doet hij samen met zijn businesspartner van Marketheme. Later hoor je meer over Marketheme. 

Ook van Marketalk zijn al ruim 40+ podcasts opgenomen, dus misschien wel eens de moeite waard om te luisteren  

Het Internet Succes Gids form 

Naast al de informatie via blog, podcast of video kan je ook in contact komen met andere leden. Hiervoor moet je dus wel lid zijn van de Affiliate Marketing Revolutie. Mocht je nog geen lid zijn dan kan je wel het form bekijken maar niet reageren. 

Met ruim 10+ topics/onderwerpen wordt er ontzettend veel gedeeld op het form. Natuurlijk reageren lang niet alle 25.000+ leden, maar er zijn zeker een paar honderd leden goed actief. 

Het form is in eerste instantie niet heel overzichtelijk, maar na verloop van tijd wordt je er steeds beter in. Dus mocht je overwegen de Affiliate Marketing Revolutie te kopen kan je hier klikken   en heb je ook een goed form waar je veel vragen beantwoord kan krijgen.  

Wie heeft Internet Succes Gids opgericht? 

De eigenaar van Internet Succes Gids is Jacko Meijaard. In 2014 startte hij zijn eigen cursus ‘Affiliate Marketing Revolutie’ omdat hij daarmee succesvol was geworden. 

Op zijn 18de volgde hij de opleiding journalistiek totdat hij op internet gasten tegen kwam die via het internet geld verdiende terwijl ze zelf vakantie aan het vieren waren. Jacko dacht toen; dat wil en kan ik ook en dat heeft hij ook gedaan. 


Er gaat veel rond dat Jacko zijn meeste inkomsten uit de cursus haalt en de 10K training. 

Persoonlijk denk ik dat niet! Dit is natuurlijk een aanname, maar het grote deel van de Afilliate Marketing Revolutie wordt aangebracht door Affiliates die ook weer een percentage krijgen van de opbrengst en de mensen die bij de 10K training werken moeten ook betaald worden, hoogstwaarschijnlijk op commissie basis, dus onderaan de streep houd je niet veel over. 

Jacko deelt regelmatige zijn affiliate opbrengsten op sociale media en om even af te gaan op zijn eigen verhaal en de Lotgenoten Podcast komt er door zijn affiliate marketing business meer omzet binnen dan het verkopen van cursussen. Let op dit is ook nog geen winst. 

Eigen complicatie video van de Lotgenoten Podcast met Jacko Meijaard!


Ga nu aan de slag met affiliate marketing!

Wat is affiliate marketing 

Affiliate marketing is het verkopen van andermans producten inruil voor commissie, een afgesproken geldbedrag. 

Als consument wordt het product niet duurder, de eigenaar van het product levert geld in omdat de verkoop via jouw gerealiseerd wordt. 

Affiliate marketing is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden voor bedrijven en dat zal de aankomende jaren nog meer worden. 

Bedrijven geven hierdoor minder geld uit aan een influenceer omdat daar vaak niet de juiste doelgroep zit en dit ook een bulk geld kost. Affiliates worden pas betaald als er via hen verkopen zijn gerealiseerd. 

Je begrijpt dat bedrijven hier veel baat bij hebben dus daarom is affiliate marketing nog zo interessant. Het gaat erom dat jij veel informatieve informatie gaat bieden, een mailinglijst opbouwt en zo voor de lange termijn geld gaat verdienen. 

Er zijn oprecht nog heel veel kansen en die zie ik nu ook. 

Voor wie is de Affiliate Marketing Revolutie wel geschikt?  

Affiliate marketing is een verdienmodel van de lange adem. Ja, sommige mensen verdienen de eerste 2 weken al geld en hebben zo de Affiliate Marketing Revolutie cursus er al snel uitgehaald. 

Vaak duurt het wat langer, maar dat ligt echt aan de niche/onderwerp van je website, hoeveel concurrentie er is, hoeveel tijd jij eraan besteed en hoe goed jij je website opbouwt. Dus wil jij elke dag minimaal 1 uur besteden aan affiliate marketing? Top! Wil jij er (veel) meer uren aan besteden? NOG BETER! 

Hoe meer tijd jij eraan besteed hoe sneller jij geld zal verdienen hoe eerder jij je opleiding of baan kan opzeggen en kan gaan leven van het internet. 

Wel geschikt: 

 1. Mensen die hard willen werken;
 2. Mensen die op de lange termijn veel geld willen verdienen;
 3. Mensen die een mooie onderneming/website willen neerzetten;
 4. Mensen die opstaan voor verandering in hun leven;

Voor wie is de affiliate marketing revolutie niet geschikt?

Voor elk beroep of onderneming moet je hard werken. Voor mensen die dat niet willen, helemaal prima, maar dan ga je ook niet voor succes en tegen hen zeg ik; ga lekker in loondienst en leef lekker je leventje. 

Een onderneming opbouwen kost tijd en gaat niet vanzelf. Het klopt dat je affiliate marketing naast je baan of opleiding kan starten en je hoeft ook niet gelijk naar de KvK, maar het is echt niet zomaar even wat doen en het geld stroomt met bakken binnen. 

Een onderneming, een affiliate marketing business opbouwen kost tijd en is hard werken. Je kan ontzettend veel geld verdienen met affiliate marketing, rustig 1000,- 3000,- 5000,- of 10.000,- euro per maand, maar daar moet je echt wat voor doen! 

Niet geschikt:

 1. Mensen die niet hard willen werken;
 2. Mensen die heel snel (binnen 1 dag) geld willen verdienen;
 3. Mensen die niet opstaan voor veranderen;

 Wat zijn de ervaringen van andere? 

In de afbeeldingen hieronder zie je een aantal recente ervaringen van deelnemers die de cursus Affiliate Marketing Revolutie hebben gevolgd. 

Succes Affiliate Marketing Revolutie 1Succes Affiliate Marketing Revolutie 2Succes Affiliate Marketing Revolutie 3

Jacko heeft samen met een 10K lid een podcast opgenomen, die kan je hier luisteren. 


Mijn eigen ervaring! 

Zelf heb ik in 2018 de cursus van Jacko aangeschaft en volgens mij in 2019 de 10K training gaan volgen. Ik ben 100% blij dat ik beide gedaan heb omdat ik de cursussen nog steeds kan bekijken en live-sessies kan bijwonen, want elke maand wordt er bij de 10K training een live-sessie georganiseerd.   

Ondertussen heb ik wel wat commissie bij elkaar weten te scoren, maar als ik er echt 100% voor was gegaan had ik nu al binnen kunnen zijn. Ik had in Spanje kunnen wonen, elke dag naar het strand kunnen gaan en nieuwe bedrijven opzetten, maar ik heb het niet gedaan. 

De cursussen hebben geld gekost dat zeker, alleen ikzelf was totaal niet gedisciplineerd en dat moet je wel hebben of ontwikkelen wil je echt grote successen behalen. 

Gelukkig ben ik nu (mei 2023) tot bezinning gekomen en ga ik weer helemaal opnieuw starten met de cursus. Alle video’s ga ik opnieuw bekijken en ik ga nu 100% geven. 

Ik denk dat het mogelijk is om geld te verdienen via affiliate marketing. Wil je het iets sneller doen dan kan je de cursus van Jacko aanschaffen. Kom elke dag in de community om gemotiveerd te blijven en werk elke dag minimaal 60 minuten aan je business, dan ga je gegarandeerd succesvol worden.  

Waarom de online training affiliate marketing revolutie? 

Het is eigenlijk heel simpel! Alle informatie in de affiliate marketing revolutie kan je gratis vinden op internet, al is dat een hele zoektocht, dus dat kost extra tijd. Wil je die tijd besparen kan je de AMR kopen voor 47,- euro. 

Er zijn verschillende andere cursussen over affiliate marketing, maar dat zijn naar mijn inzicht meer vervolg cursussen op de AMR. En de AMR is ook de goedkoopste training over affiliate marketing die ik kan vinden.

Hieronder kan je eens kijken naar twee andere cursussen over Affiliate Marketing. 

Check hier cursus van Nicole over Succes met Affiliate Marketing

Check hier cursus van Danique Bras over Geld Verdienen met Bloggen doormiddel van Affiliate Marketing

Is Internet Succes Gids wel betrouwbaar? 

Ook de (on)betrouwbaarheid over Internet Succes Gids kwam ik veel tegen op internet. Dat er allemaal ‘adertjes’ onder het gras zaten en je veel software bij moest kopen. Ik heb de training nogmaals doorlopen en naar mijn idee ben je NIET verplicht om de software te kopen, dit geeft Jacko ook aan. 

Blogartikelen uitbesteden of niet?

Bij affiliate marketing gaat het erom dat je blogartikelen gaat schrijven, of je moet dit op sociale media willen gaan doen, dan geldt dit niet, maar over het algemeen start je een website.

Je kan de teksten zelf schrijven, maar ook uitbesteden en hier wordt aandacht aan gegeven. Jacko vermeldt duidelijk dat je ook zelf teksten kan schrijven, al kost dit tijd en moet je dit leren. Dus het is aan jouw de keuze wat je doet of geld uitgeven of tijd investeren. 

Welke programma’s aanschaffen?

In de introductie video staat in de tekst onder de video dat je je ‘moet’ aanmelden bij een aantal softwareprogramma’s. PayPro en Neostrade zijn wat mij betreft een slimme keuze. Bij PayPro kan je producten promoten en bij Neostrade kan je een URL en hosting pakket aanvragen. 

Enormail staat er ook tussen en dit is een emailmarketing programma. In eerste instantie zal ik dit in het begin niet aanraden omdat je nog niet veel bezoekers hebt. Later als je website loopt en de inkomsten gaan binnenkomen is het handig om je op emailmarketing verder in te lezen en het programma aan te schaffen. 

Jacko geeft hier in de video verder geen aandacht aan al was dat misschien wel slim geweest om even wat uit te leggen. 

Eigen Wordpress website of starten met Marketheme? 

Wat betreft een website opbouwen, Jacko heeft samen met een businesspartner een website-thema ontwikkelt in Wordpress speciaal voor affiliate marketing, dit kost je maandelijks 67,- euro, je hosting (motor van je website) zit hierbij in, je moet alleen nog een URL aanschaffen voor maximaal 10,- euro eenmalig. 

Je kan ook kiezen voor een Wordpress website en dan een gratis thema. Je moet dan zelf de hosting kopen en dan betaald je zo 80,- per jaar, dit is dus ook helemaal een eigen keuze. 

Wel is het zo dat er heel veel aandacht wordt gegeven aan de Marketheme website en er geen ‘gewone’ Wordpress website meer aan te pas komt, dit vindt ik wel een nadeel. Gelukkig kan jezelf ook op ontdekkingstocht gaan hoe je een eigen Wordpress website in elkaar zet en anders kan je altijd de onderstaande video bekijken. 


Wat zijn de verbeterpunten? 

Natuurlijk is er in elke cursus wel verbetering aan te brengen en dat geldt ook voor internet succes gids oftewel de AMR (Affiliate Marketing Revolutie). 

Wat zijn die verbeterpunten: 

 1. Ga vanuit de website meer communiceren dat je tijd moet investeren en dat de meeste mensen niet binnen 4 weken succesvol worden;
 2. Zet op de presentatie-pagina ook een aantal succesverhalen van andere;
 3. Kom in de AMR cursus ook zelf in beeld;
 4. Laat je beeldscherm alleen zien als ondersteuning van je verhaal;
 5. Leg uit dat je niet gelijk alle software moet aanschaffen en zo ook geld kan besparen;
 6. Laat ook zien hoe je een ‘normale’ Wordpress website kan starten;

Wat zijn de pluspunten? 

Uiteraard zijn er ook pluspunten😉 Jacko heeft een prima cursus neerzet en de goede zaken mogen ook benoemd worden en daarom doe ik dat ook. 

Wat zijn die pluspunten: 

 1. De website geeft gelijk een duidelijke boodschap af dat het gaat over geld verdienen;
 2. Een goede en duidelijk video op de presentatie-pagina;
 3. Je krijgt ontzettend veel waarde voor je geld;
 4. Er wordt ook aandacht gegeven aan mindset wat zeer waardevol is;
 5. Ook 2 sociale media als alternatief op een website worden besproken;
 6. Wat betreft het zoekwoordonderzoek en de Marketheme website worden goed besproken en uitgelegd met ondersteuning van beeldopnames;
 7. Je kan de cursus ook in de app Huddle volgen, volledig gratis! Hier vind ik de cursus zelf overzichtelijker.

De inhoud van de Affiliate Marketing Revolutie 5.0 

Hiervoor heb ik onderstaande video opgenomen omdat het anders wel een heel lang blogartikel werd. In de video scrollen we door de verschillende modules en laat ik het één en ander zien. 


Wat kan jij het beste doen? 

Nu we aan het einde van deze review zijn gekomen moet jij beslissen wat jij gaat doen. Naar mijn idee kan je zeker beginnen met de AMR cursus en dan moet je er ook echt voor gaan. 

Het is dus heel simpel! 

Kies niet voor de Affiliate Marketing Revolutie en ga opzoek naar wat anders, maar ga wel actie ondernemen want anders kom je over een aantal maanden weer op mijn website terecht om dit artikel te lezen en dat is niet de bedoeling  

Kies wel voor de Affiliate Marketing Revolutie en ga 12 maanden lang strijden, binnen 7 dagen de cursus afkijken, gelijk toepassen in de praktijk, goed worden op website gebiedt (zelf aanleren) of aan de slag op sociale media. 

START NU MET DE AFFILIATE MARKETING REVOLUTIE!







Over de schrijver
Ik wil mensen laten zien dat je daadwerkelijk geld kan verdienen op het internet en dat je ondernemen moet proberen. Fouten maken mag en hier moet je van leren. Ontdek het liefst op jonge leeftijd het ondernemers-leven en wees een voorbeeld, een inspiratiebron en ga vooral je dromen en doelen achterna. Er kan ontzettend veel als jij er voor wilt gaan, doe daar je voordeel mee!
Reactie plaatsen