Heino Duits Ondernemer volgen!

YouTube-kanaal

Heino is al lange tijd actief op zijn YouTube-kanaal. Ontdek alle eerder uitgebrachte video's over ondernemen, mindset, geld verdienen, YouTube en motivatie

Deze week vrijdag 13 januari zal Heino weer actief worden op YouTube met een gloed nieuwe video-serie; Het inkomen van... 

Instagram

Sinds 2021 is Heino ook actief op Instagram. Hij probeert dit zo goed mogelijk bij te houden en zal vanaf nu (januari) weer volop actief zijn. 

Op zijn verhaal deelt Heino veel over zijn onderneming, je ziet zo het één en ander achter de schermen. Ook deelt Heino veel over motivatie, inspiratie doormiddel van video's, quotes en andere berichten. 

Tiktok

Sinds een aantal maanden is Heino ook actief op Tiktok. Hier zijn een aantal weken lang interessante video's gedeeld van Michael Pilarczyk, René Cooiman en Heino Duits. 

Nadat de 'voorraad' leeg was is er een tijd niks gepost, maar vanaf 09 januari komen er weer wekelijks video's op dit kanaal! 

Zorg dat je er bij bent, want ook dit kanaal gaat super waardevol worden, dit wil niemand missen!

Pinterest

Sinds januari is Heino actief geworden op Pinterest. Met mooie quotes en uitspraken is Heino wekelijks actief op Pinterest. 

Hiermee wil Heino ook wat verder reiken dan de oppervlakte. Denk er gewoon even over na, kijk wat er staat en laat het goed tot je doordringen. Het kan je leven veranderen!

Podcast

Elke woensdag om 11:00 staat er weer een gloednieuwe podcast klaar op Spotify van Heino. Er worden tal van zaken besproken zoals; Mindset, Ondernemen, Internet, Websites en ga zomaar door.

Luister naar de Heino Duits Ondernemer Podcast, elke woensdag op Spotify en vertel dit natuurlijk aan alle mensen die je kent;-)