Heino Duits Ondernemer volgen!

Tiktok

In het begin van 2023 ben ik een aantal weken actief geweest op Tiktok en een leuk aantal mensen bereikt. Binnen een korte periode kunnen je video's duizenden keren bekeken worden. 

Omdat dit puur voor bereik was is er een moment van pauze geweest en plaats ik sinds juni 2023 weer nieuwe motivatie en inspiratie video's. 

Instagram

Al een lange tijd ben ik op Instagram motivatie en inspiratie aan het delen, maar met kijkcijfers komt het zeker niet in de buurt van Tiktok;-) Ook omdat hier de inzet op bereik zit even op pauze gezet om dit ook in 2024 weer op te pakken. 

Bekijk alvast het kanaal waarop al talloze video's en berichten staan.

YouTube-kanaal

Op YouTube ben ik al een lange tijd actief. Ruim 100+ video's zijn er de afgelopen maanden opgezet. Omdat dit een tijdrovend werk is en er andere prioriteiten lagen heb ik het kanaal op pauze gezet. 

Het is ontzettend belangrijk waar jij de aandacht op wilt leggen, dus trek hier zeker een les uit! 

Vanaf 2024 ga ik sowieso weer elke week één video uploaden omdat hier ook echt mijn passie ligt. Aankomend jaar gaan we met veel nieuwe content van start waarover later meer. 

Volg mij alvast om géén video te missen!

Pinterest

In 2023 had ik de ambitie om Pinterest in te zetten, maar omdat dit een tijdrovende klus is heb ik dit doorgeschoven naar 2024. 

Voor volgend jaar staat er dus veel op de planning... dat belooft wat;-) 

Volg mij alvast om volgend jaar positief te beginnen! 

Podcast

Nadat mijn eerste website gebouwd was ben ik al snel een podcast gaan maken op YouTube en later uitgebreid naar Spotify. Voor mij is dit een stukje 'geschiedenis' van mijn beginners-periode wat leuk is om op terug te kijken. 

Ook voor de podcast zijn er nog leuke ideeën die in 2024 ten uitvoering komen, dus nog even geduld!

Uiteraard kan je de ruim 150+ podcast al gaan terug luisteren die destijds gemaakt zijn, zo komt het nieuwe jaar snel dichtbij.